Sublocatie - Heerde

Organisatie

 
Trainer sublocatie Marc Haagsma
Bestuurslid Marc Looyenga
Bestuurslid Gerrit Bijsterbosch
  

Sportlocatie/Dojo

Veldkampseweg 2a
8181 LN Heerde

Trainingstijden

Dag

Tijd

Programma

Activiteit

Trainer / Specialist

Locatie

Maandag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heerde is de locatie van het RTC Noord Oost voor de regio Noord-Gelderland, West-Overijsel en Flevoland. Judoka’s uit de categorieën -15,- 18 en-21 trainen hier. Locatie Heerde heeft onderwijsafspraken met CSE Zwolle.
 

In Heerde kunnen de talenten en topsporters gebruik maken van alle faciliteiten van Sportscenter Bijsterbosch waarvan ook Judoteam Bijsterbosch gebruik maakt. Hierdoor zit de krachttraining, eventuele fysiotherapie, mentale coaching en andere topsportfaciliteiten onder één dak. In 2016 heeft Judoteam Bijsterbosch het Keurmerk van de JBN verkregen. De JBN verleent dit keurmerk alleen als alle zaken die de JBN belangrijk vindt, goed geregeld zijn. Het doel van het keurmerk is om de veiligheid (fysiek en sociaal) zo veel mogelijk te kunnen waarborgen. Daarnaast is het belangrijk dat er kwaliteitsborging tijdens de les is. Enkele eisen die bij dit keurmerk horen zijn: actueel beleidsplan / ondernemingsplan; pestprotocol; protocol tegen seksuele intimidatie; calamiteitenformulier; lesrooster; VOG van alle leraren  enz.

 

Bereikbaarheid

Locatie Heerde is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De bus stopt een paar honderd meter lopen van de locatie en u kunt de auto kwijt voor de deur.
Contact formulier
Via onderstaand contactformulier kun je vragen stellen over het RTC NO sublocatie Heerde. 
Dit formulier wordt verzonden naar RTC NO sublocatie Heerde.
 
*
*
Terug naar boven